Voetballen en studeren in de VS (met beurs)

MADE Scholarships biedt de kans om je studie in Amerika te financieren door middel van een voetbalbeurs. Als je (bijna) in het bezit bent van een VWO-, HAVO-, of MBO-diploma dan zijn er in Amerika vele mogelijkheden om je studie te vervolgen en financiële steun te krijgen in de vorm van een voetbalbeurs. De Voetbalacademie is buitengewoon trots om de samenwerking met MADE Scholarships aan te gaan.

MADE Scholarships logoOp Amerikaanse universiteiten wordt veel aandacht besteed aan sport en de combinatie met je studie wordt perfect op elkaar afgestemd. Je bent zo’n 20-25 uur in de week met voetbal bezig, maakt gebruik van buitengewone faciliteiten en goede begeleiding. Het stelt je in staat jezelf te ontwikkelen en te verbeteren als voetballer, terwijl je van het Amerikaanse studentenleven geniet en werkt aan het behalen van een bachelor diploma.

Verschillende sporten, veel niveaus

Je komt eerder in aanmerking voor een sportbeurs dan je misschien wel denkt. Het voetbal niveau verschilt namelijk per divisie en je hoeft niet op het hoogste niveau in Nederland te spelen om in aanmerking te komen voor een college voetbalbeurs. Overigens is voetbal niet de enige sportbeoefening die een beurs kan krijgen. Tennis, volleyballers, hockey, roeien, ijshockey en zwemmen zijn slechts een paar van de mogelijkheden via MADE Scholarships. Amerika is echt een sportland, de faciliteiten voor de sporters op de universiteiten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zeker vergelijkbaar met de BVO’s in Nederland.

Samenwerking Voetbalacademie

Talenten van de Voetbalacademie beheersen voetbal vaak al op een dermate hoog niveau dat de kansen op een voetbalbeurs in de VS in combinatie met een mooie studie aanzienlijk toenemen. Twee sprekende voorbeelden zijn Kimberley Smit en Emma van der Vorst die beiden dit jaar naar Amerika gaan. Lijkt het jou ook geweldig om in Amerika te kunnen studeren en tegelijkertijd op hoog niveau te blijven voetballen?  Neem dan contact op met MADE scholarships voor een inschatting van je kansen dmv een vrijblijvend gesprek via of via dennis@madescholarships.com. Voor meer informatie kan je uiteraard ook terecht bij Ton Jenner.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten