Training

Om goed te kunnen voetballen is een uitstekende baltechniek onmisbaar. Tot in de hoogste voetbalkringen (Johan Cruyff!) maakt men zich zorgen over het technische niveau van de Nederlandse voetballers. Zeker bij de jeugd. Alle reden om actie te ondernemen. De Voetbalacademie biedt jeugd van 7 t/m 18 jaar een unieke kans om zich aan de hand van techniektrainers te bekwamen in voetbaltechniek. Een droomopleiding. Gezien de grote vraag moet je je wel snel aanmelden, je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen. De prijs is voor 12 lessen van één uur € 230,00.

Techniek is de basis van goed voetballen

Voetbalacademie zet de gerenommeerde jeugdtrainers Ton Jenner, Dion van Velzen, Julian Jenner, Richard Verschelden en Yoeri Jenner in voor de activiteiten in de Delftse voetbalschool. Jeugd van 7 tot 18 jaar nemen zij met hun deskundigheid onder handen om de technische vaardigheden bij te schaven. Iedereen kan meedoen, of je nu lid bent van een voetbalclub of niet. Het gaat om een soort bijlessen. Als je geen bal kunt stoppen, geen bal over afstand naar een medespeler kunt spelen, geen tegenstander kan passeren, niet links eTrainingn rechts kunt trappen, kom je in de voetbalsport zeker niet ver. Balvaardigheid is het toverwoord, iets waar we Braziliaanse voetballers altijd zo om bewonderen. Vroeger leerde je dat vooral op straat door daar iedere dag maar weer te oefenen. Tegenwoordig is dat bijna onmogelijk geworden, vandaar dat er werk aan de winkel is voor de Voetbalacademie.

Voetbalacademie helpt

Een goede techniek is de basis, die zorgt voor een hogere snelheid van handelen en de voetballer meer zelfvertrouwen geeft. Je verbaast je vrienden, clubgenoten en trainers met jouw voetbalkwaliteiten. Wie daarnaast het nodige talent, inzicht, motivatie, instelling en doorzettingsvermogen in huis heeft, heeft kans om het in het voetbal te kunnen gaan maken. De Voetbalacademie helpt bij de basis.

920676_642562785758773_670982230_o

Reacties gesloten