Privé training op maat

Ton Jenner geeft ook privé trainingen voor iedere leeftijd en ieder niveau. Afhankelijk van de wensen, de positie van de speler, het niveau en eventueel clubeisen, kan Ton een volledige techniek- of looptraining voor voetballers of een looptraining voor hockeyers aanbieden.

Intake

Als u een privé training wilt volgen, dan vult u ons aanvraagformulier in. Daarna zal Ton contact met u opnemen voor een intake. Hierin zullen de wensen en doelen bepaald worden, zodat Ton een duidelijke planning kan maken om de doelen te realiseren. Ook kunt u hierin bepaalde wensen ten aanzien van doorlooptijd, trainingsdagen en intensiteit aangeven.

Voor wie?

Een privé training is eigenlijk voor iedereen, maar we hebben bijzonder goede ervaring met jeugdspelers die naar BVO clubs gaan en met topamateurs en professionals die terugkeren na een blessure.

Kosten

Aangezien het altijd een op maat gemaakte training is, kunnen we op voorhand weinig toezeggen over de kosten. Ton zal in goed overleg altijd rekening proberen te houden met uw budget, maar het is natuurlijk wel een 1 op 1 training, dit is altijd een stuk kostbaarder dan groepstrainingen. De ervaring leert echter dat resultaten ook veel sneller geboekt worden.

1 op 2 of 1 op 3?

Een training in klein groepsverband, dus met 2 of 3 spelers is ook een prima alternatief. Zeker als de spelers samen in een team spelen, levert dit een enorme toegevoegde waarde op de standaard club trainingen. Uiteraard geldt dit ook als privé training, waarbij de kosten gedeeld worden over de verschillende spelers.

Aanmelden

Jouw voornaam (verplicht)

Jouw achternaam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Geboortedatum

Ben je een jongen of een meisje?

Wil graag meer informatie over de privé training:

Als je eerder bij ons hebt getraind, wat is dan je niveau

Geef antwoord op onderstaande vraag:

Ja, ik ga akkoord met de algemeen geldende afspraken

 

 

Reacties gesloten