Marco Mertens

Trainer Marco Mertens

Marco Mertens

Volledige naam:
Marco Mertens
Geboorte datum:
20 augustus 1970
Woonplaats:
Rijswijk
Trainer sinds:
2015 bij de voetbalacademie
Favoriete club:
Barcelona
Grote voorbeeld:
Een trainer die zich realiseert dat de som v/d individuele kwaliteiten plus ontwikkeling het team vormt.

Mijn naam is Marco Mertens en ik ben 3 jaar trainer bij de voetbalacademie. Op aanbeveling van een voetbalkennis ben ik bij Ton Jenner terechtgekomen. Net zoals Ton Jenner ben ik ook ‘opgegroeid’ met het Wiel Coerver-boek: ‘Leerplan voor de ideale voetballer’. Naast Ton heb ik in korte tijd veel geleerd van collega-trainers Dion van Velzen en Julian Jenner.

Zelf heb ik gevoetbald in de jeugd van Vios (t/m B-junioren), waarna ik twee seizoenen voor de landelijke A-jeugd (nu eredivisie jo-19) van RKAVV heb gespeeld. De stap naar de senioren maakte ik naar (destijds) amateurhoofdklasser Wilhelmus waar ik een korte periode heb gespeeld.

Het is geweldig om kinderen van allerlei leeftijden te mogen trainen en zich te laten ontwikkelen tot een steeds betere voetballer waarbij de ontwikkeling van technische vaardigheden volgens bekende methodes diep geworteld is in de voetbalvisie van de Voetbalacademie.

Ik kan zeer genieten van jongens en meisjes, die zeer passievol aan het trainen zijn om zichzelf te verbeteren. Ik hoop nog lang te kunnen bijdragen aan het sportieve rendement en succes dan de Voetbalacademie samen met de collega-trainers.

Reacties gesloten