Kinderfeestjes en verjaardagen

Op een sportieve manier een verjaardag vieren? Is uw kind gek van voetbal of het Fifa voetbalspel? Dan is een kinderfeestje van de Voetbalacademie een aanrader. In anderhalf a twee uur gaat alles uit de kast: muren van dozen, flessen, emmers, poppen, loopladders, autobanden en goaltjes.  Alles wordt gebruikt om de verschillende technische vaardigheden van de spelertjes te testen en te verbeteren.

Fifa 13, 14 en 15

Inspiratie vond Ton Jenner in de voetbalgames van Fifa waarin een aantal zeer specifieke skilltrainingen verwerkt zijn, zoals het schieten door een rollende autoband, de bal in een emmer schieten en het gebruik van muren van dozen. Dit heeft Ton verwerkt tot een real-time voetbalfeest. Een vijftal oefeningen worden in serie afgewerkt, waarna er nog even wordt ingezoomd op de (vrije) traptechniek of een andere specifieke wens, zoals overspelen, speloverzicht of positiespel. Tot besluit is er altijd een onderling wedstrijdje. Ondanks alle aandacht voor de techniekoefeningen staat voor Ton plezier en samenspelen centraal, als de kinderen op een gegeven moment graag iets anders willen of zelf oefeningen bedenken, dan is daar alle ruimte voor. Meld u nu aan!

Keepers

Heb je een keeper uitgenodigd op je feestje? Helemaal top! Ook voor de kleine doelmannen is ruimschoots aandacht. Zij zullen zeer op de proef gesteld worden door de vrije trappen vanachter een muurtje, die ze niet zien aankomen. Ook het afwerken op het goal, is een spannende ervaring voor de keepers en daarnaast kunnen ze natuurlijk ook gewoon meedoen met de voetballers om hun eigen voetbaltechniek te verbeteren. Ton zorgt overigens altijd dat er een getrainde jeugdkeeper aanwezig is, zodat de spelers zich lekker kunnen uitleven.

Verzorging en locatie

Op het programma staan zowel techniekoefeningen als spelletjes, alle materialen worden door de Voetbalacademie verzorgd. Uiteraard krijgen de kinderen ook iets te drinken en een zakje chips. Maar u kunt zelf natuurlijk altijd ook taart, broodjes, koffie of water meenemen. Alle kinderen krijgen een certificaat en er is een leuke attentie van de Voetbalacademie voor de jarige. De feestjes verzorgen wij bij onze vaste locaties, maar in overleg is het goed mogelijk om ook op uw (voetbal)locatie een kinderfeestje te organiseren. Let hierbij wel op dat het spelplezier vergroot als er een echt goal aanwezig is.

Neem contact op

Wilt u ook een feestje organiseren? Neem contact op met de Voetbalacademie.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam van uw kind:

Leeftijd kind:

Voorkeursdatum Feestje:

Reacties gesloten