Overige activiteiten

De VoetbaSAM_7459lacademie doet meer dan alleen trainen van jonge voetballers, de jeugd is de basis en heeft de toekomst maar ook gevorderde voetballers en profvoetballers maken gebruik van de diensten van de Voetbalacademie. Regelmatig krijgen we aanvragen voor het begeleiden en trainen van buitenlandse spelers die op stage naar Nederland komen. Ook reizen we af naar het land van herkomst indien gewenst om ter plekke een training of tactische cursus te geven.

Ook geven we training op locatie en verzorgen we bedrijfs- en kinderfeestjes, of u nou met vijf of tien of twintig man of vrouw wilt trainen alles is mogelijk. We trainen buiten, op velden, op de straat, in het bos, op het strand en uiteraard ook indoor. Hierbij laten we alle aspecten van het voetbal de revue passeren en verzorgen we een training of workshop geheel op maat.

De scouts van de Voetbalacademie staan ook voor u of uw club klaar. Of u nou als ouder of als club wilt weten welk niveau een kind heeft, dan is het mogelijk om tegen betaling door ons een beoordeling op te laten stellen. Wij bekijken de sterktes en zwaktes en volgen een reguliere training en een wedstrijd. Tevens krijgt de pupil twee trainingen bij de Voetbalacademie, daarna maken wij een uitgebreid rapport waarmee u als ouder of club een beter inzicht krijgt in het niveau en de kansen voor een speler.

 

 

 

 

Reacties gesloten