Voetbalacademie en Thesprotos F.C. gaan samenwerken

Ton Jenner’s Voetbalacademie en het Griekse Thesprotos F.C. gaan per direct samenwerken. Ton Jenner is afgelopen week in Griekenland geweest om de samenwerking te bespreken en rond te maken. De samenwerking gaat direct in en zal een samenwerking betekenen op voetbaltechnisch gebied, maar ook zeker de kans bieden aan talentvolle voetballers om in het Griekse betaalde voetbal terecht te komen.

Samenwerking werpt nu al vruchten af
Naast de techniektraining die Ton verzorgt heeft in Griekenland hebben ook twee spelers een oefenstage afgewerkt. En dit met positief gevolg! Dimitri de Bruin en Isaac Hargreaves mogen zich gaan opmaken voor een Grieks avontuur. Beide spelers hebben de stage zeer positief afgesloten en beiden zullen naar Griekenland verhuizen.
Beiden trainen al meerdere jaren bij de Voetbalacademie en wij zijn dan ook erg trots op de kans die ze zelf hebben afgedwongen en ook hebben gepakt. De Griekse profclub is zeer te spreken over het niveau van de beide jongens en heeft er alle vertrouwen in dat ze belangrijk gaan worden voor de ploeg.

Thesprotos F.C. 
Het Griekse Thesprotos F.C. heeft een lange historie in het Griekse voetbal. Al opgericht in 1948 en ze zijn zich langzaam aan het oprichten richting het hoogste niveau in Griekenland, door een promotie in de afgelopen zomerperiode. Wij wensen de club veel succes!

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten