Trainer Kostas van Ton Jenner’s Voetbalacademie naar AOK Kerkyra

Vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen zal trainer Kostas zich gaan bewijzen bij de Griekse profclub AOK Kerkyra uit Koerfoe. Hij zal zich daar gaan bewijzen bij de Onder 20 ploeg en van daaruit zich gaan opwerken naar het eerste elftal.

AOK Kerkyra : op naar een mooi seizoen

De ploeg komt uit in de hoogste divisie van het Griekse voetbal, met tegenstanders als AEK Athene, Panathinaikos en Olympiakos. Tijdens de afgelopen zomerstop heeft Kostas met succes mee getraind en, na enig overleg met Ton Jenner, heeft hij het besluit genomen om deze kans met beide handen aan te grijpen.

13419007_10201786890591052_1083178379837570877_n

Vanuit onder 20 naar het eerste team

Tijdens de trainingsperiode deze zomer had de technisch manager al snel genoeg gezien en is alles snel geregeld. Kostas zal beginnen bij de Onder 20 ploeg, maar traint regelmatig mee met de eerste ploeg. Ondertussen is hij al enige tijd met de Griekse ploeg onderweg en heeft hij al meerdere malen zichzelf mogen laten zien.

soccer%20kerkyra-logo

Voetbalacademie

Kostas heeft jaren in Nederland onder Ton getraind. Wij zijn er als Voetbalacademie dan ook zeer trots op dat Kostas deze kans krijgt. Bovendien vertrouwen wij er op dat hij het gaat redden bij AOK.

Dit betekent uiteraard dat Kostas voorlopig geen trainingen zal geven bij de Voetbalacademie. Wel zal hij nog regelmatig terug komen naar Nederland.

De Voetbalacademie wenst Kostas heel veel succes in zijn sportieve carrière.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten