Team Voetbalacademie speelt mooie wedstrijden

Het team van de Voetbalacademie gaat weer wedstrijden spelen tegen aansprekende tegenstanders. Onder andere diverse BVO’s , Topklasse en Hoofdklasse elftallen zullen de tegenstander zijn. Een goede graadmeter voor de talentvolle spelers, die nog altijd vele trainingsuren maken onder leiding van Ton Jenner.

De eerste wedstrijd die op het programma staat is tegen ADO’20 uit Heemskerk. De ‘Blauw-witten’ komen uit in de zondag Hoofdklasse en kent een roemruchte geschiedenis. Op dinsdag 15 maart staat deze wedstrijd op de rol en zullen de mannen van Ton Jenner zich kunnen laten zien.

teamva-training-7

Verdedigers

Nog altijd kunnen verdedigers zich aanmelden voor een plek in het elftal. De enige criteria is dat je niet ouder mag zijn dan 21 jaar, behalve wanneer je aantoonbare profervaring hebt. Aanmelden kan via info@voetbalacademie.nl of tonjenner1@gmail.com.

va-brabantu

Jeugdteam

Ook de jeugd van de Voetbalacademie gaat wedstrijden spelen. In de eerste week van april staan er wedstrijden op de planning tegen de Onder 13 en Onder 14 teams van FC Utrecht. Ook hiervoor kunnen spelers zich nog aanmelden via de boven genoemde e-mailadressen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten