Wintercursus succesvol afgerond

De eerste cursussen op het complex van voetbalvereniging SEV in Leidschendam en bij UVS in Leiden zijn succesvol afgerond. Zowel op de vrijdagavond als de zondagochtend hebben weer vele talenten hun certificaten behaald. Na de leuke afsluitende training, met veel partij- en afwerkvormen, zijn de diploma’s onder luid gejuich ontvangen.
Na de plotselinge verhuizing naar het prachtige voetbalterrein in Leidschendam en de start in Leiden, is de wintercursus zeer positief verlopen. Niet alleen door de talentvolle spelers, maar ook door de fijne samenwerking met SEV en UVS en hun vrijwilligers, is deze trainingsperiode zo prettig verlopen.

BVO’s

Dat wij bij de Voetbalacademie beschikken over talentvolle voetballers is niet alleen bij de trainers opgevallen, maar ook zeker bij het aantal spelers dat weer door BVO’s benadert is om stages te komen afwerken en zelfs al uitgenodigd zijn om volgend jaar bij hen te komen voetballen. Een teken dat hard werken aan jezelf altijd beloond wordt.

Nieuwe cursus

In 2017 zullen wij weer met de nieuwe cursussen starten. De eerste looptrainingen starten weer op woensdag 4 januari om 19.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig door hier te klikken. Meer informatie over de start van de voorjaarscursus volgt. Houdt hiervoor de website in de gaten.

img_0084-kopie img_0085-kopie img_0083-kopie img_0086-kopie

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten