Noah Barendse tekent bij Feyenoord A1

De jonge en zeer talentvolle verdediger van Team Voetbalacademie (TVA), Noah Barendse heeft gisteren een jeugdcontract getekend voor een jaar bij Feyenoord A1. Noah is de zoon van oud-prof Peter Barendse die regelmatig trainingen samen met Ton Jenner voor het Team Voetbalacademie verzorgt.

noah-feyenoordNoah liep gisteren stage bij Feyenoord en kreeg vrijwel direct een contract aangeboden. Hij traint sinds anderhalf jaar bij de Voetbalacademie van Ton Jenner en speelde sinds het begin mee met het nieuwe TVA. Zijn kwaliteiten bleven niet onopgemerkt, meerdere clubs hadden al aangegeven bij Ton dat er interesse in hem was. Na de geweldige wedstrijd tegen PAOK Saloniki, kwam Feyenoord echter met een stage verzoek.

De stage in de ochtend was spannend, echter direct na de lunch kreeg Noah zijn tenue en spullen al overhandigd en was het duidelijk dat Feyenoord hem wilde hebben. Vader Peter Baredense is dolgelukkig dat zijn zoon uitgerekend van zijn eigen oude club Feyenoord deze kans geboden krijgt. Ook is duidelijk hoeveel de intensieve techniek en explosiviteit trainingen van Ton Jenner waard zijn.

Ton Jenner reageert trots:”Noah is een sterke verdediger met een geweldige lange pass. Zijn inzicht is zeer goed en hij staat daardoor altijd op de juiste plek. Wat hem extra bijzonder maakt als verdediger, is zijn dribbel vaardigheid. Hiermee komt hij soms gevaarlijk op uit de laatste linie. Ik wist altijd al dat Noah het in zich heeft om ver te komen en wens hem veel succes in deze eerste stap in een geweldige voetbalcarri√®re.”

Noah blijft voorlopig met TVA in de ochtenden meetrainen, maar zal komend weekend al voor Feyenoord uitkomen op een toptoernooi in Duitsland.

15907430104_375f026690_k

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten