Wederom talent naar BVO: Max naar Feyenoord

Max Papounidi verruilt aankomende zomer Excelsior Maassluis voor de jeugdopleiding van Feyenoord Rotterdam. De talentvolle aanvaller zal in het onder 15 elftal gaan spelen.


Talent

Het voetbalverhaal van Max is in een stroomversnelling terecht gekomen. Pas 4 jaar geleden is hij begonnen met voetballen bij een club. Hij had daarnaast direct een klik met Ton en traint dan ook al dezelfde periode bij Ton Jenner’s Voetbalacademie. De overstap van Haaglandia naar Excelsior Maassluis vorig jaar kostte hem weinig moeite en zijn talent is niet alleen in Rotterdam opgevallen. Meerdere scouts hebben hem op de radar gehad, maar uiteindelijk is de keuze gevallen de koploper van de Eredivisie.

Spelers naar een BVO

Dat er op de Voetbalacademie een hoop talenten rond lopen is al langer bekend. Zo is Max al de 17e speler van Ton Jenner’s Voetbalacademie die de afgelopen 2 jaar de overstap heeft gemaakt naar een BVO en staan er nog meer spelers op diverse lijstjes. Tijdens de trainingen staan er meerdere malen scouts te kijken, die ook regelmatig contact opnemen met Ton.

Wij wensen Max veel succes in Rotterdam.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten