Gelijkspel tegen Willem II

Zaterdag 10 januari heeft het team Voetbalacademie – dat getraind en gecoacht wordt door Ton Jenner – met 3-3 gelijk gespeeld tegen de beloftes van Willem II. Met veel vuur en passie trok het team van leer en wist het de wedstrijd 80 minuten lang te domineren. In de laatste tien minuten moest het team het helaas op conditie afleggen tegen de sterk spelende beloftes uit Tilburg. Willem II kwam langszij en de wedstrijd eindigde in 3-3.

Al na 15 minuten scoorde Cagri Kodalak de 0-1 en Serhat Cakmak maakte er in de 25ste minuut 0-2 van. Vlak voor rust maakte Willem II de 1-2 en bleven ze in de wedstrijd.  Echter scoorde Mehmet Gungor direct na rust de 1-3 en kregen we volop kansen om verder uit te lopen. We speelden volop pressie en dat kostte veel energie. In de 85ste en 90ste minuut maakte Willem II de 2-3 en 3-3. Maar liefst twee spelers van de Voetbalacademie zijn na hu opvallende spel door Willem II uitgenodigd voor een stage, de namen volgen later.

Willem II op herhaling

We bedanken Willem II voor de gastvrijheid en men heeft ons toegezegd opnieuw in april te willen spelen, een ontmoeting waarop wij ons zeer verheugen. Ook de ontmoeting met Eindhoven op 20 januari zien we met veel vertrouwen tegemoet. Ton kijkt terug op een geslaagde wedstrijd: “De conditie van de mannen moet verbeteren en daar gaan we de komende weken hard aan werken.”