Team Voetbalacademie tegen Vitesse

Op vrijdag 13 februari 2015 speelt ons team TVA tegen de beloftes van Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld op Papendal en begint om 12.00 uur.

Na de eerdere oefenwedstrijden tegen Willem II en FC Eindhoven waarin we niet verder kwamen dan een gelijkspel en een dikke verliespartij, wordt het tijd voor winst! Het Team Voetbalacademie heeft deze week hard getraind om de verdediging verder te versterken. Na onze oproep voor verdedigers hebben we aanmeldingen ontvangen en hier een paar talenten uit kunnen selecteren, waarmee intensieve training is gestart.

“We kijken vol vertrouwen naar de komende wedstrijd tegen Vitesse,” aldus Ton Jenner, “het Team groeit iedere week of zelfs iedere dag verder.” TVA is een bijzonder team, zo legt Ton uit: “Laten we niet vergeten dat het team niet altijd een vaste samenstelling heeft, sommige jongens trainen maar een paar weken mee. Dit vereist van iedereen een enorm aanpassingsvermogen en inzet om telkens weer met het team een mooie wedstrijd op de mat te leggen.”

Iedereen die ons een warm hart toedraagt en in de buurt van Arnhem is morgen, nodigen we van harte uit om de oefenwedstrijd bij te wonen.

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten