Train de trainer: Quick Steps, Den Haag

De trainers van Quick Steps in Den Haag zijn toegewijd en enthousiast. Met veel inzet en plezier volgen zijn bij De Voetbalacademie de opleiding Train de Trainer. Deze acht weken durende opleiding kost een avond in de week, wat zelfstudie en vooral discipline en de wil om jonge voetballers te laten groeien in hun sport.

Ton Jenner is een veel gevraagd trainer. Hij gebruikt in zijn trainingen veel techniek en hanteert een zelf ontwikkelde methode. Deze stijl en vooral de snelheid waarmee echte resultaten geboekt kunnen worden, spreekt de jeugd enorm aan. Het plezier in het voetbal neemt toe, omdat kinderen in korte tijd een handvol passeerbewegingen onder de knie krijgen, waarmee ze menig schoolvriendje, clubgenootje of nog mooier de tegenstander op zaterdag- of zondagochtend het nakijken geven.

Om deze methode goed over te kunnen brengen is het van groot belang dat de trainers begrijpen waarmee ze bezig zijn. Ze moeten zelf alle basistrainingen beheersen en voor kunnen doen, anders zijn ze niet in staat om de lesstof goed over te brengen. Steeds meer clubs zien dit in en doen voor hun vrijwillige trainersstaf een beroep op De Voetbalacademie.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten