Pink Friday, groot succes

Op vrijdagavond 10 oktober 2014 vond het evenement Pink Friday plaats. Een lifestyle en beauty evenement waaraan de Voetbalacademie een bijdrage mocht leveren. Voetbal is tenslotte ook een lifestyle. Het was een erg indrukwekkende middag en avond, waarbij gezelligheid hand in hand ging met bezinning en emotie. Er waren veel ondernemers met hun stand aanwezig en een grote hoeveelheid produceten en diensten werden in een loterij en tombola weggegeven. De Voetbalacademie had voor de gelegenheid een door het CTO Talent Team gesigneerde bal ingebracht, met daaraan gekoppeld een voetbalclinic voor jong en/of oud.

De gelukkige winnaar verheugd zich op de voetbalclinic

De gelukkige winnaar verheugt zich op de voetbalclinic

Ton Jenner en Nils Vermeire waren namens de Voetbalacademie aanwezig en zagen hoe het loterij item gewonnen werd door een man.

Hoe grappig dat tussen een publiek van 90% vrouw, dat een man nou weer juist een voetbal-item wint. De winnaar was erg blij en gaf aan dat hij graag met zijn vrienden een keer door Ton onder handen genomen wil worden tijdens een voetbalclinic.

Het Pink Friday evenement bleek achteraf een gigantisch succes te zijn. Er werd een flink bedrag van maar liefst €3688,37 opgehaald, dat direct geschonken kan worden aan het onderzoek ter bestrijding en het voorkomen van borstkanker. De Voetbalacademie is blij om hier een bijdrage aan geleverd te kunnen hebben. Volgend jaar zijn we zeker weer erbij!

Ton in gesprek met Gumi Rijsbergen, één van de organisatoren.

Ton in gesprek met Gumi Rijsbergen, één van de organisatoren.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten