Samenwerking met UVS Leiden

Na de zomerstop starten we een tweede voetbalschool met trainingen bij UVS in Leiden op de zondagochtend. Het jeugdbeleid van deze mooie club en de visie op de ontwikkeling van jeugdvoetbal sluiten naadloos aan bij de missie van de Voetbalacademie.

UVS
UVS wil zich regionaal en landelijk profileren als een toonaangevende voetbalvereniging en dan met name op het gebied van de jeugdopleiding en de organisatie van het jeugdvoetbal voor jongens en meisjes. De vereniging wil zich ook onderscheiden op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Het wil een bijdrage leveren aan het gemeentelijk gezondheidszorgbeleid om zoveel mogelijk inwoners van Leiden in beweging te krijgen en te houden. De vereniging streeft dan ook naar een evenwichtige belangenverdeling tussen prestatieve en recreatieve voetbalsport, dames- en mannenvoetbal en G-voetbal.

UVS-logo_nobackground

Prijs en kortingen
De kosten voor een cursus van 12 lessen bedraagt €180,00 en spelers van de jeugd van UVS krijgen €40,00 korting. De voetbalschool is voor iedere speler van elke willekeurige club toegankelijk. Het trainingsprogramma is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 18 jaar.

Tijden extra trainingen
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen er op zondag ochtend per uur 2 of 3 groepen starten. Het eerste uur is van 09.00 uur -10.00 uur & het tweede uur is van 11.30 uur – 12.30 uur. We starten op zondag 11 september 2016.

Haaglandia
Uiteraard komen we na de zomer ook terug met onze standaard najaarstrainingen bij Haaglandia/Sir Winston, daarover later meer.

Aanmelden

Trainingstijden UVS Let op deze tijden kunnen veranderen!
Zondag 09.00 tot 10.00 uur Leeftijd 4-10 jaar
Zondag 11.30 tot 12.30 uur Leeftijd 11-17 jaar

Jouw voornaam (verplicht)

Jouw achternaam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Geboortedatum

Twaalf weken training voor een mooi bedrag, maak een keuze
Standaard tarief €180UVS leden €140

Ben je een jongen of een meisje?

Als je eerder bij ons hebt getraind, wat is dan je niveau

Geef antwoord op onderstaande vraag:

Ja, ik ga akkoord met de algemeen geldende afspraken

Het cursusgeld moet worden overgemaakt op: Rabobank IBAN: NL51RABO013.08.23.716 tnv De Voetbalacademie (Onder vermelding van naam en trainingsdag en tijd). De betaling dient minimaal een week voor aanvang van de cursus te zijn voldaan.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten