Enthousiasme groot na clinic Voetbalacademie bij EPO

Op zondag 9 november heeft de Voetbalacademie een techniekclinic verzorgt voor de ‘EPO’ (European Patent Office), het Europese Octrooibureau. In drie verschillende groepen hebben de jongens en meiden, samen met enkele enthousiaste vaders, deelgenomen aan de intensieve trainingen in de sporthal. Tijdens het trainingsuur konden de groepen van elk ruim twintig deelnemers de basisvaardigheden leren kennen die van groot belang zijn in het voetballen, maar ook goed te gebruiken zijn in andere sporten.

De groepen konden na de uitleg over de Voetbalacademie en de manier van trainen gelijk aan de bak met de loopladder en verschillende loopvormen. Met flinke rode wangen en vele zweetdruppels, vooral bij de vaders, pakten daarna alle jongens en meiden een bal. Met heel veel balcontacten en verschillende bewegingen was iedereen klaar voor het toetje: verschillende 1 tegen 1 vormen, zowel tegen de keeper als tegen elkaar met veel omschakelen en uiteraard prachtige acties en doelpunten.

Clinic EPOAls extra activiteit stond er een heuse ‘schiettunnel’ waarbij de spelers hun kracht konden meten, zowel van de grond als met een stuiter. Het ene schot nog harder dan de ander en met veel onderlinge competitie was ook dit een groot succes. De reacties waren dan ook louter positief en de clinic is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een clinic? Neem gerust contact met ons op via info@voetbalacademie.nl.

 

 

 

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten