Locatie wijziging: Rijswijk wordt Leidschendam

Met ingang van het nieuwe seizoen gaat De Voetbalacademie verhuizen van Haaglandia Rijswijk naar SEV in Leidschendam. De start van een locatie in Leidschendam zat er wal wat langer aan te komen, maar is door de situatie bij Haaglandia in een stroomversnelling gekomen.

Na veel weken onzekerheid en duwen en trekken op ambtelijk niveau, heeft het er helaas alle schijn van dat Haaglandia in zijn voortbestaan wordt bedreigd. Wij dragen Haaglandia een warm hart toe en hopen we van harte dat de club gered kan worden, echter kunnen wij niet het lot van De Voetbalacademie verbinden aan Haaglandia. Wij zijn een eigen organisatie en hebben de vrijheid om onze eigen trainingslocatie te bepalen.

Zoals bekend starten we in het nieuwe seizoen ook in Leiden bij UVS. Daarnaast zijn er gesprekken in Eindhoven, Oss en zelfs… Rio de Janeiro. De Voetbalacademie gaat een jaar van vernieuwing en verandering tegemoet en dit doen wij met het volste vertrouwen. Wij rekenen erop dat onze leden en sponsors met ons meegaan en dat we samen prachtige nieuwe trainingen gaan opzetten.

Praktisch betekent dit dat de nieuwe najaarscursus zal plaatsvinden op de velden van SEV. Wij hopen jullie daar te ogen ontmoeten. Schrijf je snel in!

Tot slot bedanken wij Haaglandia voor de jarenlange prettige samenwerking.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten