Samenwerking Forum Sport

‘Echte meiden spelen voetbal….”

De Voetbalacademie van Ton Jenner gaat vanaf zondag 2 december techniek- en looptrainingen voor alle voetballende meiden en de A, B en C-jeugd  aanbieden op sportpark ’t Loo. Onder leiding van gerenommeerde trainers zullen de trainingen plaatsvinden. Niet alleen leden van Forum Sport, maar ook alle andere geïnteresseerden, zowel jongens als meisjes en senioren van buitenaf Forum Sport mogen zich inschrijven.

Leden van Forum Sport krijgen een korting van op de cursus.   Samen met Forum Sport heeft de Voetbalacademie een intensief trainings- en begeleidingsprogramma voor het meidenvoetbal van ruim een half jaar samengesteld. Het programma loopt van 2 december 2012 door tot 1 juni 2013 waarmee een optimale aansluiting op de nieuwe competitie ontstaat. “Een prima initiatief,’’ zegt Forum Sport-voorzitter Jan Hendriks. “Het meidenvoetbal zit bij Forum Sport in de lift en we doen er alles aan om dit verder te stimuleren. Tenslotte: echte meiden spelen voetbal!.

Aanmeldingen voor het lidmaatschap kunnen zowel bij Forum Sport als bij de Voetbalacademie plaatsvinden en wel als volgt:

Wie zich voor beiden aanmeldt, doet dat tegen een gereduceerd tarief

Begeleiden

“We staan open voor iedereen,’’ aldus hoofdtrainer Ton Jenner. ,,We zijn daarom heel blij dat we op zondag vanaf 13.00 uur bij Forum Sport aan de slag gaan. We laten de cursus langer doorlopen dan normaal gesproken het geval is. Dat is juist de kracht van ons voetbalbedrijf. Iedereen kan op zijn eigen manier aan de techniek werken. De Voetbalacademie biedt jeugd van zeven tot en met achttien jaar een unieke kans om beter te worden met de bal aan de voet. Daarnaast begeleiden we spelers in de evaluatie van hun wedstrijden. Het komt dan ook regelmatig voor dat onze trainers bij hun duels gaan kijken. Door middel van deze individuele coaching worden de spelers beter gemaakt. Tal van jeugdspelers en meiden, die bij ons trainen zijn door de KNVB geselecteerd.’’

Ambities

Ton Jenner heeft voor de komende maanden met de Voetbalacademie een aantal activiteiten op het programma staan. ,,We zijn ambitieus,’’ zegt hij. ,,Momenteel trainen bij de diverse scholen van ons in de regio zo’n vierhonderd junioren, maar het is doel om over de vijfhonderd te gaan. De hele organisatie is hier dan ook klaar voor. Zo willen we de komende maanden ook bij Forum Sport fors gaan uitbreiden, zodat alle velden daar op zondag gaan worden bespeeld. Het is daarom goed om onze website www.voetbalacademie.nl  regelmatig in de gaten te houden.’’

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten