Woerdenaar Ingmar Rollof op TV

Woerdenaar Ingmar Rollof (10), speler van de voetbalacademie Delft, is door het TV programma de Schatkamer uitgenodigd om zijn voetbaltechniek te demonstreren.

Het programma wordt vanaf 18 oktober elke dag uitgezonden van 07.15 tot 08.15 uur op RTL 8 en op het Belgische VTM. In De Schatkamer strijden twee teams van drie kinderen in een speciaal gebouwde studio in de Efteling om leuke prijzen.

Het programma is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en duurt een uur. In elke aflevering krijgt een kind de kans om zijn of haar talent te komen showen. Het talent krijgt 1,5 minuut de tijd om heel Nederland en België te laten zien wat hij/zij kan. De aflevering van Ingmar wordt op vrijdag 9 november uitgezonden.

Ingmar is in de afgelopen jaren 2-voudig kampioen van Nederland voetbaltechniek geworden tot 9 jaar. Tijdens deze landelijke wedstrijd, waarin de spelers werden beoordeeld op techniek, creativiteit, initiatief, inzicht en handelingsvrijheid, liet Ingmar tot 2 x toe meer dan 1000 kinderen achter zich.

De 1ste prijs betrof een reis naar de grootste club van de wereld, Manchester United, waar Ingmar ook een ministage kreeg van de assistent trainer van ManUnited, Rene Meulensteen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten