Voetbalacademie trekt Bart Bakker aan

Delft- De Voetbalacademie heeft een contract afgesloten met Bart Bakker, die voor de school van Ton Jenner de persvoorlichting en de positionering in de landelijke en lokale media zal gaan verzorgen. “Een aansprekende uitdaging”, aldus Bakker. “Ton Jenner heeft met zijn voetbalacademie een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Een groot aantal spelers uit het betaalde voetbal, waaronder bijvoorbeeld Julian Jenner, Vitesse, Ryan Babel, Liverpool, Nourdin Boukhari, Al Ittahad, Ricky v/d Berg, Heracles Almelo, Eljero Elia, FC Twente en Daryll Janmaat, SC Heerenveen, hebben cursussen bij deze voetbalschool gevolgd. Ook voor komend jaar gaat er met de Voetbalacademie weer veel gebeuren. Aan mij de schone taak om al deze zaken bij sponsorrelaties en de media kenbaar te maken”.

“We zijn blij met de komst van Bart Bakker”, reageert Ton Jenner. “Hij heeft in de media en het bedrijfsleven een groot netwerk opgebouwd. Daarbij weet hij als geen ander om de beeldvorming van onze school in de gaten te houden. We kijken uit naar de samenwerking”.

De Voetbalacademie heeft momenteel een samenwerking met onder andere het Slowaakse AS Trencín. “Er komt veel op ons af”, aldus Ton Jenner. “Ook andere clubs zijn geïnteresseerd in onze aanpak. Dit gaat we met veel ambities en enthousiasme verder uitbouwen”.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten