Uitreiking certificaten Voorjaarscursus

De Voorjaarscursus van Ton Jenner’s Voetbalacademie is alweer afgelopen. Onder zomerse omstandigheden hebben de jongens en de meiden tijdens hun laatste trainingen weer laten zien wat voor stappen zij allen hebben gemaakt. Onder luid gejuich ontvingen zij allen hun diploma.

Groot enthousiasme

Weer een groot aantal enthousiastelingen heeft zich tijdens de 16-weekse cursus van hun beste kant laten zien, waardoor ook deze voorjaarscursus weer een zeer groot succes is geworden. De bereidheid van de spelers om hard en gedisciplineerd te werken, het enthousiaste van iedereen tijdens elke training en het plezier dat er steeds weer van afstraalde waren de basis van deze cursus. Iedere speler heeft keihard gewerkt en hierdoor weer goede stappen gemaakt om zichzelf naar een hoger niveau te tillen.

Feestje

Zoals altijd is de laatste training een feestje om naar te kijken. Dit keer niet alleen vanwege het stralende weer, maar ook door de jongens en meiden die zich weer in het zweet hebben gewerkt. Met veel techniek, 2 tegen 2 duels en een hoop doelpunten tegen de keepers is het voor iedereen genieten geblazen. Het ontvangen van het certificaat is de kers op de taart.

 

 

 

 

 

BVO’s

Het is dan ook niet voor niks dat er weer een hoop scouts langs de lijn hebben gestaan de afgelopen periode. Veel spelers hebben een uitnodiging mogen ontvangen voor een stageperiode en hiervan hebben dan ook weer spelers de daadwerkelijke overstap mogen maken. Zij zullen vanaf aankomend seizoen hun talent mogen laten zien op het hoogste niveau in de jeugd. Dat vervult de trainers uiteraard met trots en wij wensen hun allen dan ook veel succes en we hopen hen nog vaak op het trainingsveld te mogen verwelkomen.

Zomer- en najaarscursus

Uiteraard zitten wij niet stil. Tijdens de aankomende zomerperiode kan je jezelf aanmelden voor de zomercursus, zowel voor techniektraining als voor looptraining.

Locatie SEV : Trainingen op woensdag (looptraining), vrijdag (loop- en techniektraining) en zondag (techniektrainingen). Meer info, klik hier.

Locatie Lyra :  Trainingen op zondag (techniektraining). Meer info, klik hier.

Locatie UVS : Hier is de zomercursus reeds begonnen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@voetbalacademie.nl.

De najaarscursus zal gaan beginnen op  vrijdag 25 augustus en zondag 27 augustus. Meer informatie hier over zal volgen op onze website.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten