TVA in maart tegen Berchem en NAC Breda

In de maand maart staat het Team Voetbalacademie (TVA) een paar mooie aansprekende wedstrijden te wachten. Op vier maart reizen we af naar België om het op te nemen tegen het eerste elftal van de derde divisie koploper Berchem Sport. En op 23 maart treffen we de beloftes van NAC Breda.

Berchem Sport

Het eerste elftal van Berchem Sport speelt in de Belgische derde divisie en als koploper maken ze goede kans om volgend seizoen te promoveren naar de tweede divisie. Op woensdag 4 maart 2015 is TVA uitgenodigd om aan te treden tegen dit eerste elftal onder de rook van Antwerpen. Ton Jenner beschouwt het als een grote eer dat hij nu met zijn talentvolle team af mag reizen naar de zuiderburen. “Berchem is een prachtig oude koninklijke club,” aldus Ton, “ze doen het momenteel erg goed en waarom zouden we ons slechts op de eredivisie clubs in Nederland moeten richten? Het is juist mooi voor de spelers van TVA dat ze een Belgische Top amateur kunnen treffen en een eerste elftal is ook weer anders dan een beloftes of jong team.” De wedstrijd zal gespeeld worden in het Ludo Coeck Stadion en we trappen af om 20.00 uur, zie ook onze evenementen agenda.

NAC Breda

Later in de maand maart zijn we uitgenodigd in Breda om de beloftes van NAC te treffen. Uiteraard ook een grote eer. Na PEC, Vitesse en Willem II wederom een eredivisionist die ons langs vraagt en zijn team van beloftes wil wagen aan een krachtmeting met onze talenten. De exacte locatie moet nog bepaald worden, maar de datum en tijd staat vast: maandag 23 maart om 18.30 uur.

AZ en ADO verregaande gesprekken

Zoals het er nu uitziet zullen we ook de beloftes van AZ en ADO gaan treffen. Het TVA wordt meer en meer als een serieuze sparringpartner gezien en de complimenten van de zijde van de verschillende clubs zijn groot en we weten dat we vaak dichtbij een overwinning kunnen komen. De verdediging is al een stuk beter, maar het blijft natuurlijk mogelijk om je bij Ton Jenner aan te melden, ook als aanvaller, middenvelder of keeper bent!

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten