Profs houden conditie en techniek op peil bij Voetbalacademie

Delft-  De bij Engelse profclubs onder contract staande Marciano Bruma (Barnley), Jeromy Noslin (Bentford), Luigi Bruins, Kevin Barthelomeo (Feyenoord) en Rachid Bouaouzan (Wigan Athletic) werken tijdens de zomerstop aan hun conditie en techniek bij de Voetbacademie. Hetzelfde doen de Nederlandse prof Ché Jenner (agovv) en de topamateurs Martin Hoftstede (Delta Sport), Godwin Falix (Papendrecht), David Zollinger (Ajax amateurs), Janny Kamperveen  (Tonegido) Rob Telkamp (Ajax amateurs) en Donny van Zwet (DHC)

Dit zijn maar enkele voorbeelden van profspelers en topamateurs die trainen bij de Voetbalacademie van eigenaar Ton Jenner, die veel affiniteit heeft met het betaalde voetbal.  “In totaal hebben in het nabije verleden 85 ex -leerlingen van ons hun rentree gemaakt bij een betaald voetbal organisatie”, vertelt Ton Jenner.“Hier zijn we uiteraard trots op. We werken volgens zelf ontwikkelde trainingsmethoden en oefenstof. Onlangs heeft onze academie een samenwerkingsverband met de BVO Sparta en Tonegido opgestart. Onder de naam stichting Topjeugd Voetbalacademie staat het opleiden van spelers centraal en is een A en B jeugd selectieteam samengesteld dat onder de naam van Tonegido aan de competitie gaat deelnemen.

De Voetbalacademie, die haar trainingen afwerkt op het kunstgrasveld van DVC aan de Brasserskade, is voor iedereen toegankelijk. De trainingen waaraan de profs en topamateurs deelnemen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdagochtend vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.

Eredivisie Live zal aanstaande vrijdag televisieopnamens van een training van de Voetbalacademie komen maken waaraan een aantal profvoetballers deelneemt.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten