Nauwe samenwerking met Keepersschool Tanis en Van Der Kaay

De Voetbalacademie is een samenwerking aangegaan met keeperschool Tanis en van der Kaay. Zo werd er al samengewerkt tijdens de Open Dagen bij de voetbalverenigingen Katwijk en Nieuwenhoorn. Zo kon iedereen uit de jeugd zich aanmelden voor een keeperstraining onder leiding van trainers.

De eerste Open dagen bij Katwijk en Nieuwenhoorn waren dan ook bijzonder succesvol. ”Er was sprake van een grote opkomst”, aldus Eric Tanis en Arjan van der Kaaij. “Hier zijn wij bijzonder blij mee, want je moet tenslotte altijd afwachten hoe de animo zal zijn.  Ook de samenwerking met de Voetbalacademie van Ton Jenner verliep uitstekend”.

 

Meerwaarde

“Deze samenwerking heeft een meerwaarde voor de Voetbalacademie”, zegt Ton.

Jenner. “Keepers zijn in de benadering van veel trainers nog steeds een ondergeschoven kindje. Hierdoor wordt dus het hele pakket van de Voetbalacademie ook verder uitgebouwd. Keepersschool Tanis en van der Kaay heeft veel expertise en ervaring in huis. Kortom, de Voetbalacademie denkt op deze wijze ook aan de keepers. Want hoeveel goede keepers heeft Nederland eigenlijk nog? We moeten daarom in de onderbouw met z’n allen de krachten bundelen”.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten