NAC Breda te sterk voor Voetbalacademie

In een oefenwedstrijd op het hoofdveld van De Baronie verloor het team van de Voetbalacademie een oefenwedstrijd met 0-2 van het Beloftenteam van NAC Breda.

,,Het was een verdienstelijke nederlaag,’’ concludeert hoofdtrainer Ton Jenner. ,,We speelden tenslotte tegen een sterk Beloftenteam van een BVO. Eerst zou de wedstrijd in het stadion worden gespeeld. Maar door de slechte gesteldheid van het veld weken we uit naar het overigens fraaie complex van de Baronie”.

Het team van de Voetbalacademie, dat bestond uit talenten en ex-profs, bleek lange tijd gelijkwaardig aan NAC Breda. “Diverse spelers hebben dan ook hun visitekaartje afgegeven”, aldus Ton Jenner. “In sommige fases werd een goed niveau gehaald. Ook onze defensie heeft het prima gedaan. Mede hierdoor werd NAC Breda van diverse treffers afgehouden”.

Uitblinker was overigens Ché Jenner, die dit seizoen in de zaterdag tweede klasse bij Haaglandia furore maakt. Jenner bevestigde zijn goede vorm uit de competitie, waarin hij al zes keer heeft gescoord, met een sterk optreden in de wedstrijd tegen NAC Breda.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten