Kostantinos groeit in Griekenland

Kostantinos Grammenos geniet nog altijd met volle teugen van zijn avontuur in Griekenland bij AOK Kerkyra. Dicht bij zijn vrienden en familie en spelend op een hoog niveau groeit hij elke week. Als voetballer en als mens.

Elke dag trainen, zowel met het team als voor zichzelf. Gelukkiger kan je Kostas niet maken. Hij gaat dus verder waarmee hij in Nederland begonnen is: keihard werken om alles uit zijn carrière te halen. En dat werpt zijn vruchten af. ‘Ik word elke dag sterker en leer nog altijd bij. Het niveau hier in Griekenland valt mij echt niet tegen. Bovendien is het goed geregeld en kan ik mij in alle rust verder ontwikkelen. Ze zijn ook zeer tevreden over mij’.

14962700_10202370601223453_3818082658743087681_n

Familie
‘Ik ben een echte familieman en vind het dan ook fijn dat ik mijn familie en vrienden dichtbij heb. Ze steunen mij door dik en dun en doen er alles aan om het voor mij zo prettig mogelijk te maken. En dat doen ze goed. De thuissituatie is heel fijn en daardoor kan ik mij volledig richt op AOK Kerkyra’.

Onder 20
Kostas speelt op dit moment zijn wedstrijden voor het Onder 20 team van AOK Kerkyra en speelt tegen ploegen als AEK Athene en Panathinaikos. Als linksback speelt hij zijn wedstrijden en hij doet dat uitstekend. Volgend jaar is het doel dan ook om definitief aan te haken bij het eerste elftal. ‘We gaan nog praten met de club over wat de plannen zijn voor na de winterstop, maar ook voor volgend seizoen. Met een goed plaatje en een goed gesprek gaan we volgend seizoen kijken hoe ver ik kan komen. Het gaat nu lekker, ik speel veel en ik ben belangrijk. En dat hoop ik volgend jaar ook in het eerste elftal te kunnen doen. Ze draaien vrij aardig en halen goede resultaten. Hopelijk blijven ze er in, dan kan ik wellicht op het hoogste niveau mee draaien. En wie weet hoe ver ik dan kan komen.

Nederland
Nederland houdt nog altijd een plekje in zijn hart. ‘Natuurlijk mis ik dingen uit Nederland. Ik heb er altijd met plezier gewoond en gevoetbald en natuurlijk het trainen van de talenten bij de Voetbalacademie. Aankomende zomer ben ik van plan om weer naar Nederland te komen. Misschien ga ik bij Ton trainen, maar ik kom zeker weer kijken bij de trainingen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten