Kimberley Smit traint met CTO talentteam

Gistermiddag heeft de talentvolle speelster van Blauw Zwart en de Voetbalacademie Kimberley Smit meegetraind met de vrouwen van het CTO talenteam. Zij werd op voordracht van Ton Jenner door Maria van Kortenhof uitgenodigd.

Het gebrek aan goede linksbenige spelers is menig voetbalclub een doorn in het oog. Bij het CTO talentteam is dat eigenlijk niet heel anders. Dit gehoord hebbende kwam Ton Jenner met een mogelijk oplossing. Eén van zijn zeer talentvolle linksbenige speelsters Kimberley Smit, spelend voor B junioren van Blauw Zwart uit Wassenaar, kwam in aanmerking voor een kennismakingsstage bij het het onder zeventien team van Maria.

CTO

De training verliep uitstekend voor Kimberley. De techniek en explosiviteit training kende ze natuurlijk al van de Voetbalacademie. Maar ook het samenspelen met de vrouwen van het CTO talentteam liet een goede indruk achter op Maria. Na de training kreeg ze te horen dat ze vaker mee mag trainen. We zijn er enorm trots op dat zij deze stap kan maken en zullen haar ontwikkeling goed in de gaten houden!

Kimberley Smit in actie met het cto talentteam

Kimberley Smit loopt samen met bondscoach Maria van Kortenhof naar de training

Kimberley Smit doet met het cto talentteam de techniek training van Ton Jenner

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten