Jeugdig TVA speelt uitstekende wedstrijd tegen ADO’20

De eerste oefenwedstrijd van 2016 voor Team Voetbalacademie resulteerde direct in een uitstekende pot voetbal.
Diverse scouts van onder andere Heerenveen, AZ en Heracles Almelo hebben weer verschillende namen op geschreven. Ook zijn er meerdere uitnodigingen voor oefenwedstrijden gekomen, waarvan de wedstrijd tegen de beloftes van Heerenveen al is bevestigd.

voetbalacademieEen zeer jong TVA, met liefst 9 spelers onder de 19 jaar, speelde een zeer goede eerste helft tegen Hoofdklasser ADO’20. De Blauw Witte hoofdklasser uit Heemskerk had het lastig met de technisch vaardige voetballers die de bal goed rond lieten gaan en continu voor dreiging zorgden. De 1-0 van Santos was dan ook absoluut verdiend en eigenlijk verdiende de ploeg meer. Het elftal onder leiding van Ton Jenner bleef continu dominant aan de bal en stapelde kans op kans, wat helaas niet resulteerde in een 2 en een 3-0. Een aloude voetbalwet leert dan dat een goal aan de andere kant valt: slecht wegwerken achterin betekende dan ook vlak voor rust de 1-1.

Aan het begin van de tweede helft aan beide kanten een flink aantal wisselingen, wat het niveau niet ten goede komt. Het goede spel van de eerste helft werd niet meer gehaald en er volgt nog 1 goal, spijtig genoeg voor ADO’20: 2-1.

Al met al een prima wedstrijd en een goede testcase voor de jonge ploeg, die zich nu gaat richten op de confrontatie met N.A.C. Breda en daarna tegen Heerenveen.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten