Geslaagde clinic bij sport BSO Hakuna Matata

Met een heerlijk zonnetje en een enthousiaste groep van maar liefst 25 jongens en meiden kan de clinic van de Voetbalacademie bij de sportieve BSO Hakuna Matata niet anders dan geslaagd worden genoemd. Op het veld bij locatie Hercules in Ypenburg ging de groep er vol enthousiasme tegen aan en na afloop waren de reacties zeer positief. Niet alleen reageerden de kinderen erg opgewonden, maar ook de ouders en de juffen van de sport BSO waren erg enthousiast. Zij vonden het allemaal super leuk en zagen de kinderen heerlijk genieten. 

Voor aanvang van de training kreeg de groep eerst uitleg over de Voetbalacademie en hoe er getraind zal gaan worden en daarna werd de groep verdeeld voor de warming up in de coördinatieladder.
Na de warming up, die al voor de nodige zweetdruppels en rode wangen had gezorgd, werd er snel een bal gepakt en werden er verschillende oefeningen met de bal gedaan. Goed om te zien was dat de kinderen allemaal al een goede basis motoriek hadden door het vele sporten wat zij op de BSO doen en hierdoor de oefeningen makkelijk oppikten.

DSC07169


Ter afsluiting werd de groep in tweeën gedeeld en kon iedereen zijn geleerde bewegingen laten zien in de 1 tegen 1 vorm. De ene na de andere beweging kwam terug, waardoor er een paar prachtige goals te zien waren.
Moe, maar zeker voldaan, werd er na het afsluitende praatje en de bijbehorende complimenten aan de jongens en meiden, nog een groepsfoto gemaakt

  DSC07172 DSC07175

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten