FiFa voetbaldagen de hele zomervakantie!

Altijd al willen schieten op verhuisdozen? Door autobanden? Frisdrankflessen? Borden? Allerlei attributen die zo vanuit de FiFa-games afkomstig lijken? Dan zijn de FiFa-voetbaldagen in de zomervakantie echt iets voor jou! Van 14 juli t/m  20 augustus ben je elke dinsdag en donderdag van harte welkom op het terrein van Haaglandia om onder de professionele leiding van Ton Jenner jouw techniek te verbeteren.

Dit concept hebben we reeds op kinderfeestjes en in de meivakantie toegepast en leidt steeds weer tot geweldige reacties van ouders en kinderen. Je waant je soms echt in het trainingsdeel van de FiFa games. Kinderen hebben altijd erg veel lol om juist de attributen in hun training te betrekken, maar ongemerkt wordt de traptechniek en loopvaardigheid steeds beter.

De training begint altijd om 11.00 uur en duurt tot 15.00 uur en er wordt gezorgd voor iets te eten en te drinken, maar je mag natuurlijk altijd zelf een extra boterham of flesje water meenemen.

Kosten

De kosten voor deze heerlijke actieve voetbal dagen zijn slechts: €40 per dag of €75 voor twee dagen. Ben je al lid van de Voetbalacademie? Dan krijg je uiteraard een mooie korting van 25% per dag, waardoor de kosten slechts €30 per dag zijn en uiteraard €55 voor twee dagen. De betaling kan vooraf over worden gemaakt op: Rabobank IBAN: NL51RABO013.08.23.716 tnv De Voetbalacademie (Onder vermelding van naam en Fifa voetbaldagen zomer 2015) maar mag ook contant worden voldaan bij aanvang van de voetbaldag.

Aanmelden

Jouw voornaam (verplicht)

Jouw achternaam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer

Geboortedatum

Ik meld me graag aan voor de volgende Fifa zomer voetbaldag(en):
dinsdag 14 julidonderdag 16 julidinsdag 21 julidonderdag 23 julidinsdag 28 julidonderdag 30 julidinsdag 4 augustusdonderdag 6 augustusdinsdag 11 augustusdonderdag 13 augustusdinsdag 18 augustusdonderdag 20 augustus

Ben je een jongen of een meisje?

Ja, ik ga akkoord met de algemeen geldende afspraken

Het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt op: Rabobank IBAN: NL51RABO013.08.23.716 tnv De Voetbalacademie (Onder vermelding van naam en Fifa voetbaldagen zomer 2015) maar mag ook bij aanvang van de voetbaldag contant worden voldaan.

16774084035_eb00710d8a_k

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten