Damesvoetbal steeds volwassener

Valishia, Kimberly en Sanne  trainen bij de Voetbalacademie en hebben recentelijk en voetbalstage gevolgd bij ADO Den Haag .

Tijdens deze stage hebben ze indruk gemaakt, stiekem hopen ze natuurlijk op een vervolg ze zijn echter nog iets te jong om al voor ADO Den Haag uit te komen.

Maar je ziet dat het dames voetbal steeds volwassener wordt deze meisjes weten alles van voetbal hebben er alles voor over en trainen met de jongens van hun eigen leeftijd mee, de ontwikkeling gaat bijzonder snel ik denk dat het Nederlands dames elftal een vergelijkbare rol gaat spelen als onze hockey dames in de wereld de absolute top dus.

Een heel goed voorbeeld is Milou Ploemen zij speelt bij de jongens van Monster B1 en liep recentelijk stage bij Ajax zij liep een behoorlijke knie blessure op toen ze te hard het duel aan ging met haar directe tegenstander iets wat enkele jaren geleden ondenkbaar was geweest ze zijn namelijk niet bang meer en hebben meer zelfvertrouwen, wij wensen Milou beterschap en hopen haar snel weer op de Voetbalacademie te zien.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten