Certificaten Voetbalacademie uitgereikt

Na een uitstekende afsluitende training zijn er afgelopen vrijdag en zondag weer een hoop certificaten uitgereikt aan de talenten van de Voetbalacademie. Meer dan 100 jongens en meiden hebben de cursus weer tot een goed einde gebracht.

Zoals altijd na afsluiting van de cursus ontvangen de jongens en meiden een certificaat met daarop de beoordeling door de trainers en een persoonlijk berichtje en dat is deze cursus niet anders. Gezeten aan de lange tafels in de kantine van voetbalvereniging Haaglandia wordt er in spanning gewacht wat de trainers dit keer te melden hebben.

Certificaat 6

“Ook deze cursus hebben wij weer zo verschrikkelijk veel talent mogen trainen. Dat is echt een privilege. Er wordt hard gewerkt, goed geluisterd en elke training wordt er met veel plezier getraind. En als je dan ook nog ziet hoe veel sprongen de spelers en speelsters maken is het elke training weer een feestje”.
Na de persoonlijke woorden en de uitreiking van de certificaten is er van elke groep ook nog een groepsfoto gemaakt.

Certificaat1 Certificaat2
Certificaat5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolg

De Voetbalacademie traint in ieder geval nog 4 weken door met een groot aantal enthousiastelingen en ook jij kan je hier voor inschrijven. Je kan je aanmelden voor zowel de techniektraining, als voor de looptraining. Stuur snel een e-mail naar info@voetbalacademie.nl voor meer informatie en om jezelf aan te melden.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten