Nieuws

Trainingsprogramma Voorjaar 2022

2021-12-20 06:07:44

Wij gaan starten op vrijdag 14 en zondag 16 januari met de Voorjaarscursus, De trainingen duren 1.5 uur. In deze 1.5 uur wordt er getraind op techniek, inzicht, persoonlijkheid, snelheid en weerbaarheid. Er wordt op verschillende onderdelen van het voetbalspel specifieker en langer getraind.

Lees verder >>

Luuk Kluiters naar Everton

2021-07-16 15:08:42

Luuk Kluiters vertrekt naar Everton. De lange centrale verdediger tekent een contract tot 2023.
De 18-jarige verdediger speelde twee jaar voor AZ, daarvoor speelde hij bij Zeeburgia.

Luuk heeft daarnaast al enkele jaren bij Ton getraind om zijn techniek te verbeteren. We wensen hem heel veel succes.

Lees verder >>

Zomercursus

2021-07-04 15:06:17
Ook de aankomende weken en de zomervakantie wordt er getraind. Lees verder en meld je snel aan. 
Lees verder >>

Maxi Mertens op stage bij Go Ahead Eagles

2021-05-18 14:13:22

Maxi Mertens, al jaren trainend bij de Voetbalacademie en ondertussen ook assistent trainer gaat aanstaande zaterdag op stage bij Go Ahead Eagles. De begenadigde linkspoot heeft een goede indruk achter gelaten op de diverse scouts die regelmatig bij de Voetbalacademie langskomen en hij mag het gaan laten zien.

Maxi traint ondertussen dus al jaren bij de Voetbalacademie en heeft zich ook ontwikkeld op trainersgebied. Hij kan op meerdere posities uit de voeten en is dus multi-inzetbaar.

We wensen Maxi veel succes in Deventer!

 

Lees verder >>

Klik hier voor informatie over EQ

2021-03-28 14:12:31
Lees verder >>

Hakan Argun naar Ado den Haag

2021-03-10 12:29:34

 

 

 

 

 

(Foto: website Alphense Boys)

Hakan Argun gaat naar Ado den Haag. De talentvolle speler heeft zijn stage succesvol afgerond en gaat zich na de zomerstop melden bij de onder 15 van Ado den Haag.

Hakan is een pareltje gebleken die is ontdekt door onze eigen trainer Marco. In de E-jeugd speelde Hakan in de E6 en is hij door Marco ontdekt. Marco heeft er voor gezorgd dat hij uiteindelijk bij de hogere elftallen mocht meespelen.
Op dit moment speelt hij in de Alphense Boys onder 14-1. Op zondagmiddag traint hij al geruime tijd extra bij de Voetbalacademie.

We wensen Hakan heel veel succes bij Ado den Haag.

 

Lees verder >>

Julian Markvoort ook naar Almere City

2021-02-22 18:03:58

 

 

 

 

 

Julian Markvoort mag ook naar Almere City voor een stage. Naast de eerdere uitnodigingen voor onder andere PSV en De Graafschap heeft ook de ploeg uit Almere zich gemeld.

We wensen hem heel veel succes!

Lees verder >>

Trainingen 14 februari afgelast

2021-02-13 17:41:08

Helaas is het veld niet bespeelbaar. Dat betekent dat de trainingen van 14 februari komen te vervallen.

We wensen jullie een fijn weekend en tot volgende week!

Lees verder >>

Update trainingen 12 februari

2021-02-11 18:03:29

In verband met de weersomstandigheden en de bespeelbaarheid van het veld hieronder een update over de trainingen van vrijdag 12 februari:

Techniektraining – afgelast

Looptraining – gaat door!

Informatie over de trainingen van zondag volgt zo snel mogelijk.

 

 

Lees verder >>

Training zondag 7 februari afgelast

2021-02-05 17:19:32

In verband met de verwachte zeer slechte weersomstandigheden zijn de trainingen van aankomende zondag 7 februari afgelast.

We houden jullie op de hoogte van het inhaalmoment.

Namens de trainers een heel fijn weekend!

Lees verder >>

Broertjes Markvoort uitgenodigd voor verschillende oefenstages

2021-02-02 18:55:21


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kan niet op met de goede berichten! Weer twee talenten mogen op stage bij verschillende betaald voetbalclubs. Filipe en Julian Markvoort zijn door verschillende clubs benaderd voor een oefenstage. De broers gaan hun talent laten zien bij PSV en De Graafschap.

De broers trainen ondertussen al meer dan drie jaar bij Ton en zijn begenadigde spelers met een verfijnde techniek en hun eigen kwaliteiten. De broers zijn daarnaast fijne spelers om mee te werken met hun mentaliteit en trainingshouding.

We wensen de jongens veel succes!

Lees verder >>

Bruno Hoek opgeroepen voor Oranje

2021-01-31 19:54:48

 

 

 

 

 

 

Een prachtig bericht: Bruno is opgeroepen voor het ‘grote Oranje’! Als 16 jarige speler kan hij de jongste speler van het CP elftal ooit worden. Een schitterende beloning voor Bruno die hier keihard voor gewerkt heeft.

Bondscoach Stephan Lokhoff heeft Bruno al een tijdje op het oog. Al langere tijd speelt Bruno voor de onder 19 van het CP team en nu mag hij zich laten zien bij het nationale elftal.

De bondscoach belde persoonlijk naar zijn ouders om te vragen hoe het met Bruno ging en of Bruno er klaar voor zou zijn. Hierop hebben zij uiteraard bevestigend geantwoord: Bruno kan dit aan.

Een prachtige beloning voor het harde werken en de drive die hij heeft laten zien.
Succes Bruno!

 

 

 

 

 

Lees verder >>

Csanad op proef bij Sparta

2021-01-29 12:10:31

 

 

 

 

 

De talentvolle aanvaller Csanad mag op stage komen bij Sparta Rotterdam. Tijdens de afgelopen periode heeft een scout van Sparta hem en nog andere spelers opgeschreven. Voor ‘Csani’ komt de stageperiode er snel aan. Csanad traint al jaren bij de Voetbalacademie en al geruime tijd met de oudere groep. Ook bij zijn eigen vereniging speelt hij al tijden met een oudere groep mee. Zijn ontwikkeling is niet voor niks opgemerkt door diverse scouts en Sparta is de eerste die heeft toegeslagen.

We wensen hem heel veel succes!

 

 

 

 

Lees verder >>

Delano Gouda debuteert voor Excelsior

2021-01-24 13:14:43

Delano Gouda heeft dit weekend zijn debuut mogen maken voor Excelsior. Het zat er al een tijdje aan te komen, maar zaterdagmiddag tegen FC Oss was het dan zover.

In de 1-3 gewonnen wedstrijd kwam hij vlak voor tijd het veld in. Een mooi moment voor Delano die daar keihard voor gewerkt heeft. Ook tijdens de (individuele) trainingen op de Voetbalacademie.

En wat Delano er zelf van vond? Dat is te horen in het interview van kort na de wedstrijd.

Lees verder >>

Stageperiode Maxi bij sc Heerenveen goed van start

2021-01-23 19:24:30

 

 

 

 

 

 

 

De stageperiode van Maxi Mertens bij sc Heereneveen is begonnen. Vandaag heeft hij de eerste stappen in het hoge Noorden mogen maken in een onderlinge wedstrijd tegen de onder 16. Maxi speelde als linksbuiten en maakte met een paar fantastische acties een goede indruk. De stageperiode zal vanaf komende week verder gaan, met allereerst een training.

Maxi traint al meerdere jaren bij De Voetbalacademie en is ondertussen ook al geruime tijd assistent trainer op onze voetbalschool. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij met meerdere geslaagde passeeracties het zijn tegenstander erg moeilijk kon maken.

We wensen Maxi uiteraard veel succes in de komende periode!

 

Lees verder >>

Reacties gesloten