Meisjes CSW Wilnis dolenthousiast na clinic

“Is het nu al afgelopen? Het was echt supergaaf! Wanneer mogen we weer?” Zo maar een greep uit de reacties van de dolenthousiaste meiden van CSW Wilnis. Onder leiding van trainer Ton hebben zij zich flink in het zweet gewerkt tijdens de clinic van afgelopen weekend.
Onder een lekker zonnetje gingen de meiden aan de slag met hun loop- en balvaardigheid. De training begon in de loopladder. Met diverse oefeningen -sommige waren best lastig- gingen ze aan de slag met de warming up. Diverse oefeningen voor coördinatie en motoriek, maar ook voor explosiviteit zijn aan bod gekomen.
Daarna werden de ballen er bij gehaald en daarbij lieten de meiden zien al een goede balvaardigheid te hebben. Dat lieten ze niet alleen zien met de basisvaardigheden, maar ook in de 1 tegen 1 en de afwerkvormen. De ene actie was nog mooier dan de andere en de doelpunten waren niet op één hand te tellen.

Clinic
Wilt u ook een clinic voor uw team(s)/vereniging/bedrijf of wat anders? Neem dan contact op via ons contactformulier (hier te vinden) of door een e-mail te sturen naar info@voetbalacademie.nl.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten